Hvornår | 6. september 2025, kl. 13.15–14.15
Hvor | Den lille lade, Boesdal Kalkbrud
Pris | 169 kr. pr. person (inkl. frokost og drikkevare)
Tag plads ved langbordet og nyd et måltid tilberedt med sæsonens friske grøntsager fra lokale stevnske avlere. Picnicen serveres i den lille lade i Boesdals kalkbrud, hvor vi samles om smag, bæredygtighed og fællesskab.
Det er kokken Scott Chancellor, som ejer Patch Kitchen og i dag arbejder på Klippingegård Stevns hos William Perch-Nielsen, hvor han dyrker grøntsager. Han har lang erfaring fra anerkendte restauranter som Relæ, Amass og AOC.
Hør om den stevnske muld, lær nyt om sæsonens grøntsager – og smag på nogle (måske) ukendte varianter undervejs. Der er rig mulighed for at stille spørgsmål, dele erfaringer og møde nye ansigter i hyggelige rammer.
Et velsmagende afbræk midt i dagens øvrige festivaloplevelser – med fokus på lokale råvarer og gode fortællinger.
Ved godt vejr rykker vi ud i det fri og finder et hyggeligt sted i kalkbruddet, hvor vi kan nyde maden under åben himmel.