Stevns Klint Experience

← Vis alle medlemskaber

Kids Club (3-11 år) Local

Er dit barn lokal? Vi har sørget for en helt særlig pris til dit barn! Kids Club Local Årskort kan kun købes af personer med fast bopæl i Stevns Kommune.

Giv dit barn, eller et barn du kender, et år spækket med oplevelser! Kids Club Årskort er personligt og gælder i 12 måneder.

Velkommen til Stevns Klint Experience. Vi giver dig fortællingen om katastrofen, da en asteroide ramte Jorden og udryddede dinosaurerne. Med et årskort og medlemskab af vores Friends Club får du adgang til vores udstilling hele året, nyheder og flere andre fordele.

Fornyelse uden besvær I Vi holder styr på hvornår dit barns årskort udløber for dig. Umildbart før udløbet af dit årskort vil du modtage en påmindelse om, at det er tid til fornyelse. På den måde kan du nemt og bekvemt forny dit årskort og fortsætte med at nyde alle fordelene.

Eksklusive nyhedsbreve og invitationer ISom en børneårskortholder kan du vælge at modtage vores nyhedsbreve, der indeholder særlige invitationer til sjove arrangementer, spændende tilbud og lærerige aktiviteter. Ønsker du ikke længere at modtage nyhedsbrevene, er det nemt at opsige dem løbende, så du kun modtager de informationer, du er interesseret i.

Årskortet giver følgende fordele I Fri adgang til Stevns Klint Experience I 10% rabat på billetter til gæster du medbringer (ved fremvisning af personligt årskort) I 5% rabat på produkter i butikken i Stevns Klint Experience I Særpris eller gratis adgang til udvalgte events og aktiviteter i Stevns Klint Experience.

Rabatter gælder ikke på gruppepriser og kan ikke kombineres med eventuelle øvrige rabatter.